Çiğ yer fıstığını doğru bir şekilde kavurmak için nelere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle fıstıkların taze ve sağlam olması gerektiği konusunda bilgi sahibi oldum, ama kavurma yöntemleri arasında hangisinin en iyi sonucu vereceğini öğrenmek istiyorum. Mesela fırında kavururken ne kadar süre beklemeliyim? Ayrıca, kavrulmuş fıstıkları nasıl saklamalıyım ki tazeliğini kaybetmesin? Sağlık yararları da oldukça ilginç, özellikle protein ve sağlıklı yağlar açısından. Acaba bu konuda daha fazla bilgi edinebilir miyim?
Çiğ yer fıstığını doğru bir şekilde kavurmak için nelere dikkat etmem gerektiğini merak ediyorum. Özellikle fıstıkların taze ve sağlam olması gerektiği konusunda bilgi sahibi oldum, ama kavurma yöntemleri arasında hangisinin en iyi sonucu vereceğini öğrenmek istiyorum. Mesela fırında kavururken ne kadar süre beklemeliyim? Ayrıca, kavrulmuş fıstıkları nasıl saklamalıyım ki tazeliğini kaybetmesin? Sağlık yararları da oldukça ilginç, özellikle protein ve sağlıklı yağlar açısından. Acaba bu konuda daha fazla bilgi edinebilir miyim?
Cevap yaz