Kabuklu yer fıstığını fırında kızartmak için neler yapmam gerektiği konusunda merak ettiklerim var. Mesela, yer fıstığını seçerken nelere dikkat etmeliyim? Taze ve kaliteli olması dışında, kabuklarının sağlam ve temiz olması da önemli mi? Ayrıca, fırında kızartma işlemi için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Zeytinyağı ve tuz eklemek isteğe bağlı mı, yoksa kesinlikle gerekli mi? Hazırlık aşamasında yer fıstıklarını yıkayıp kurutmak önemli mi? Son olarak, kızartma süresi ve kontrolü hakkında daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim. Kızartma işlemi sonrası yer fıstıklarının dokusu nasıl olmalı?
Kabuklu yer fıstığını fırında kızartmak için neler yapmam gerektiği konusunda merak ettiklerim var. Mesela, yer fıstığını seçerken nelere dikkat etmeliyim? Taze ve kaliteli olması dışında, kabuklarının sağlam ve temiz olması da önemli mi? Ayrıca, fırında kızartma işlemi için hangi malzemeleri kullanmalıyım? Zeytinyağı ve tuz eklemek isteğe bağlı mı, yoksa kesinlikle gerekli mi? Hazırlık aşamasında yer fıstıklarını yıkayıp kurutmak önemli mi? Son olarak, kızartma süresi ve kontrolü hakkında daha fazla bilgi verirsen çok sevinirim. Kızartma işlemi sonrası yer fıstıklarının dokusu nasıl olmalı?
Cevap yaz