Taze yer fıstığı ile ilgili süreçleri öğrenmek gerçekten çok faydalı. Seçim ve temizlik aşaması kadar haşlama ve kurutmanın da önemli olduğu anlaşılıyor. Peki, bu aşamaları uyguladıktan sonra kavrulan yer fıstıklarını nasıl daha uzun süre taze tutabilirim? Özellikle hava geçirmeyen ambalajların yanı sıra başka hangi saklama yöntemlerini deneyebilirim?
Taze yer fıstığı ile ilgili süreçleri öğrenmek gerçekten çok faydalı. Seçim ve temizlik aşaması kadar haşlama ve kurutmanın da önemli olduğu anlaşılıyor. Peki, bu aşamaları uyguladıktan sonra kavrulan yer fıstıklarını nasıl daha uzun süre taze tutabilirim? Özellikle hava geçirmeyen ambalajların yanı sıra başka hangi saklama yöntemlerini deneyebilirim?
Cevap yaz