Yer fıstığı kabuklarını temizlemenin çeşitli yöntemlerini denemek oldukça ilginç. Haşlama yöntemi ile kabukların yumuşamasını sağlamak gerçekten pratik bir çözüm gibi görünüyor. Peki, fırınlama yöntemi ile kabukların gevrek hale gelmesi kaçınılmaz olarak fıstıkların tadını etkiler mi? Ayrıca, kabukları tamamen çıkarmamanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu konuda daha fazla bilgi paylaşabilir misin?
Yer fıstığı kabuklarını temizlemenin çeşitli yöntemlerini denemek oldukça ilginç. Haşlama yöntemi ile kabukların yumuşamasını sağlamak gerçekten pratik bir çözüm gibi görünüyor. Peki, fırınlama yöntemi ile kabukların gevrek hale gelmesi kaçınılmaz olarak fıstıkların tadını etkiler mi? Ayrıca, kabukları tamamen çıkarmamanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Bu konuda daha fazla bilgi paylaşabilir misin?
Cevap yaz